A vöröshagymára feltesszük a csíkokra vágott csirkemellet. Sózzuk, borsozzuk. Ízlés szerint megszórjuk curryvel és friss rozmaring levéllel. Mikor a hús jól átpirult, hozzáadjuk a felszeletelt gombát. Ismét sózzuk, borsozzuk és apróra vágott friss petrezselymet és kakukkfüvet adunk hozzá. Ha a gomba is megpárolódott, jöhet a felcsíkozott káposzta és a reszelt répa. Az egészet folyamatosan kevergetjük, fűszerezzük még ha kell egészen addig, amíg a káposzta is jól átsül. Közben kevés vízzel rásegíthetünk.
Hozzávalók:
- 2 csirkemell
- 1 vöröshagyma
- 2 póréhagyma
- 5-6 csiperke gomba
- kis fej káposzta fele
- 2 répa
- Fűszerek:
- curry, só, bors, rozmaring, kakukkfű, petrezselyem
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése