Bazsalikomos olivaolajra felteszek sok apróravágott vörös, kevés fok és póréhagymát. Sózom, borsozom. Majd erre jön a egy kevés csíkokra vágott sonka. Felszeletelem a káposztát és ráteszem, megszórom még kakukkfűvel, sóval. Jól átsütöm nem baj ha néhol megpirul annál finomabb. Amíg sül lereszelem a sárgarépát, fecsíkozom a többi sonkát és apróra vágok két póréhagymát. Mindezt összekeverem a káposztával ami meleg és nyakon öntöm egy hideg kefíres öntettel. Hm...nem is rossz de azért várom már, hogy megmutassam nektek az igazi marhapörköltet, túrós csuszával..
Hozzávalók:
- káposzta
- vöröshagyma, fokhagyma, póréhagyma
- sárgarépa
- sonka
- bazsalikomos olivaolaj
- kakukkfű
- só, bors
- 1,5 dl kefír
- pár csepp olivaolaj
- pirospaprika, só, bors
- kis csípős pista
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése