Hagyma bármikor, bármilyen mennyiségben jöhet. Na persze a bármikor az azt jelenti, hogy utána minimum otthon töltöm az estét. Mindig kerestem a szagtalanul hagymát enni megoldás receptjét.
Úgy néz ki, egy dolog működhet: ha előtte megsütöd, vagy megfőzöd/párolod a hagymát. Múltkor már mutattam egy isteni
fokhagymás receptet erre, most jöjjön egy ehhez hasonló a kis vörössel. Ezúton is köszönöm a Paprika Magazinnak, hogy megoldást nyújt a szagtalan élvezethez.
Hozzávalók:
- 8 vöröshagyma
- 2 dl húsalaplé
- 3 dl száraz fehérbor
- só, bors
- 5 ciabatta
- reszelt sajt
A karikára vágott hagymákat a húsalaplével, a fehérborral és a sóval, borssal 15-20 percig forraljuk. A lecsepegtetett hagymákat a félbevágott ciabattákra halmozzuk és megszórjuk reszelt sajttal. Sütőben vagy grillben pirosra sütjük.
neee, hú de jó lehet ... ki kell mennem boltba:)
VálaszTörlésIgen nagyon jó, és a kép is szuper!
VálaszTörlés