2011. március 6., vasárnap

Hagymás ciabatta

Hagyma bármikor, bármilyen mennyiségben jöhet. Na persze a bármikor az azt jelenti, hogy utána minimum otthon töltöm az estét. Mindig kerestem a szagtalanul hagymát enni megoldás receptjét. Úgy néz ki, egy dolog működhet: ha előtte megsütöd, vagy megfőzöd/párolod a hagymát. Múltkor már mutattam egy isteni fokhagymás receptet erre, most jöjjön egy ehhez hasonló a kis vörössel. Ezúton is köszönöm a Paprika Magazinnak, hogy megoldást nyújt a szagtalan élvezethez.


Hozzávalók:
  • 8 vöröshagyma
  • 2 dl húsalaplé
  • 3 dl száraz fehérbor
  • só, bors
  • 5 ciabatta
  • reszelt sajt
A karikára vágott hagymákat a húsalaplével, a fehérborral és a sóval, borssal 15-20 percig forraljuk. A lecsepegtetett hagymákat a félbevágott ciabattákra halmozzuk és megszórjuk reszelt sajttal. Sütőben vagy grillben pirosra sütjük.

2 megjegyzés:

Nyomtasd ki a bejegyzést!

Kapcsolodó bejegyzések