Hozzávalók:
- 35dkg étcsoki (70%-os)
- 38 dkg vaj
- 6 tojás
- 1 tk vaníliaaroma
- 1 tk só
- 35 dkg cukor
- 23 dkg liszt
- 10 dkg tejcsoki
- 10 dkg fehércsoki
Előmelegítjük a sütőt 180 fokra. A vajjal együtt felolvasztjuk az étcsokit, és félrehúzzuk a tűzről. Atojásokat egyenként folyamatosan keverve beletesszük. Hozzáadjuk a vaníliaaromát és a sót. A cukrot beledolgozzuk, és a lisztet is kisebb adagokban hozzáöntjük. Feldaraboljuk a tej- és a fehércsokit és azt is beleforgatjuk a masszába. Egy kb. 23x32 cm-es tepsit kibélelünk alufóliával és beleöntjük a tésztát. 20-25 perc alatt készre sütjük. Akkor jó ha a külseje halványabb barna, a belseje pedig egészen mélybarna.
Köszönjük, hogy megkóstolhattuk! Isteni volt! Üdv: a Szomszéd:)
VálaszTörlésFúúú, aztaa, nagyon jól néz ki! Szinte már érzem a számban :)
VálaszTörlésSzia, hálás köszönet a receptért: leírhatatlanul finom:) Másnap, hűtőből kivéve, csöppet mikrózva, 1 gombóc vaníliafagyival a tetején, mennyei volt! Ezentúl csak és kizárólag így készítem. Köszönöm:)))
VálaszTörlésDóri
Nagyon örülök hogy nálad is sikert aratott! Ez annyira bevált, hogy én is már csak erre esküszöm. :)
VálaszTörlés