Olajon feltettem a vöröshagymát és az apróra vágott fokhagymát. Pár perc múlva beledobtam a felkockázott combokat és sóztam, borsoztam. Gyakori kevergetés mellett, jó alaposan lepírítottam a húst és egy kis apróra vágott petrezselymet adtam hozzá, majd két marék zöldborsót. Néhány kavarás és kész is. Persze eközben a felkockázott krumpli is kisült az olajban, amit a hús közé szedtem és összekevertem. Még egy kicsit össze lehet melegíteni a krumplit és húst, mert az a jó ha mindkét hozzávaló megpirul. Nagyon egyszerű elkészíteni, de sokszor a legjobb ételek nem kívánnak nagy varázslatot.
Hozzávalók:
Hozzávalók:
- filézett csirkecomb
- burgonya
- olaj
- vöröshagyma
- fokhagyma
- petrezselyem
- só, bors
Mi is kb. így készítjük otthon (vidéken), aztán amikor Pesten egyszer brassóit rendeltem és valami lecsós izét kaptam borsó nélkül nagyon meglepődtem...(nem is volt jó :S)
VálaszTörlésÉn szeretem a paprikás-malackás verziót is. :)
Akkor te kifogtad...:( De most már látom hova megyek süti receptekért :)
VálaszTörlésgazdag, szaftos! ezer éve nem ettem
VálaszTörlésNálam benne van a top tízben!
VálaszTörlés