2012. január 1., vasárnap

2011-ben ezt szerettétek a legjobban - TOP10 legjobb recept

Mint mindenki ilyenkor, új év alkalmából mi is szeretünk egy kicsit visszatekinteni és értékelni az ó évet. Sok minden történt, sok változáson ment keresztül a blog és sok pozitív visszajelzést kaptunk Tőletek, melyekért nagyon hálásak vagyunk és ezúton köszönjük!

Az év a blog arculatváltásával indult, megújultunk, mert szerettük volna, ha jó érzéssel olasnátok minket és térnétek vissza újra.
Nem csak külsőleg, de belsőleg is újultunk, hiszen minden, ami gasztronómia minket is ugyanúgy érdekel és szeretnénk Veletek megosztani. A gasztrotéma blokkunkban továbbra is olvashattok a legérdekesebb gasztroeseményekről, gasztronómiai témákról.
Továbbra is kiemelt figyelmet fogunk szentelni az ünnepeknek, hiszen ez mindig alkalom arra, hogy valami igazán finomat készítsünk és megmutassuk főzőtudásunkat a konyhában. Mind húsvétkor, mind karácsonykor ünnepi ételekkel, dekorációs ötletekkel és letölthető dekorációs kártyákkal, csomagolás kiegészítőkkel kedveskedtünk Nektek. 2012-ben ez sem lesz másképpen, sőt!
Rengeteg ötlettel és nagy izgalommal vágunk neki az új évnek, reméljük velünk tartotok majd. Étel, ital, dekoráció, gasztrokülönlegesség ígérjük mind-mind a TeaRoom-on 2012-ben is!

A 2011-es év lezárásaként összegyűjtöttük Nektek az év 10 legjobb receptjét. Jöjjenek hát, ezeket szerettétek 2011-ben! Boldog Új Évet, sok-sok finomságot kívánunk!:)

1. Csirke tikka masala


























2. Szemtelenül csokis brownie



3. Jamie gyümölcstortája


4. Sajttorta

























5. Epres túrótorta






































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Nyomtasd ki a bejegyzést!

Kapcsolodó bejegyzések