Hozzávalók:
- 8db csirkecomb
- 3+3 ek dijoni mustár
- 3dl fehérbor
- 2 rozmaring ágacska
- 2 nagyobb lilahagyma
- őrölt színesbors
- só
A combok mindkét oldalát sózzuk borsozzuk, és kenőecsettel bekenjük a 3 evőkanál mustárral.
Egy tepsibe fektetjük őket, és mehetnek is be a forró 200 fokos sütőbe. A maradék 3 ek mustárt összekeverjük a fehérborral. A lilahagymát vékonyan felszeleteljük. Fél óra után a csirkéket kivesszük és nyakon öntjük a fehérboros keverékkel, megszórjuk a hagymával és melléjük fektetjük a rozmaring ágakat. Lefedjük alufóliával, és kb fél ra visszatesszük amíg az öntet szépen be nem sűrűsödik. Hogy a hagyma is szépen megpiruljon, levesszük a fóliát és grillezzük még 10 percig. A már jól bevált fűszeres krumplival tálaltam.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése