Mert, hogy ez is kell, nekik valahogy ritkán készül szakácskönyv. Abban szerintem egyetértünk, hogy a divatosak legtöbbször nem a rántásnál kezdik és olyan alapanyagokat sorakoztatnak fel, amiről az ember lánya legtöbbször még nem is hallott, nemhogy azt tudja, hol kell beszerezni. Én most nagyon leegyszerűsítem a dolgot. A túrósbatyu sütését itt kezdjük: végy egy csomag levelestésztát.
Túrótöltelék:
fél kiló túró
2-3 csomag vaníliás cukor
kristálycukor ízlés szerint
citromhéj ízlés szerint
Folytatásként keverd össze a túrót a többi hozzávalóval. A levelestésztát vágd fel 8x8cm-es négyzetekre. A közepébe tölts bele a túrót. A széleknél hajtogasd fel átlósan és kend meg egy kis tojássárgájával. Mehet a sütőbe 230 fokra 10-15 percre.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése