2010. december 22., szerda

Boldog Karácsonyt!

A mézeskalácson és a bejglin kívül idén karácsonykor a praliné készítési láz tombol nálunk. Jó szórakozás a finomabbnál finomabb alapanyagok összepárosítása. Csak pár csokiöntő forma szükséges hozzá, és remek ajándék készíthető belőlük. Nekiláttunk hát hárman, hogy együtt fedezzük fel a csokiolvasztás világát. (Az ízesítések lent.) Készítettünk két kis videót is, (köszönjük szépen Gusztinak!) amikben nem csak a pralinék rejtelmeibe avatunk be titeket, de felfedjük azt a három sziluettet is akik valójában mi vagyunk. Ezzel szeretnénk mindenkinek boldog karácsonyt kívánni, és megköszönni hogy fél éve velünk tartotok!
A TeaRoom csapat





Nutellás-mogyorós praliné (15db)
  • 2 étcsoki
  • 1 tejcsoki
  • nutella tölteléknek
  • török mogyoró
Kókuszos-vaníliás praliné (15db)
  • 2 étcsoki
  • 1 tejcsoki
  • 1 fehér csoki tölteléknek
  • vanília aroma
  • kókuszreszelék
Mézes mogyorós praliné (15db)
  • 2 étcsoki
  • 1 tejcsoki
  • 1 tejcsoki tölteléknek
  • vaj
  • rumaroma
Kávés praliné (15db)
  • 2 étcsoki
  • 1 tejcsoki
  • 1 fehér csoki tölteléknek
  • főzött kávé
Baleys krémes praliné (15db)
  • 2 étcsoki
  • 1 tejcsoki
  • 5 dkg fehér csoki tölteléknek
  • 3 dkg vaj
  • 3 ek. krémlikőr
Marcipángolyó
  • mogyoró
  • bevonjuk marcipánnal
  • és kakaóporba forgatjuk

Márványos hatást érhetünk el ha a csokiöntő formákat egy csepp fehér és étcsokival összekeverve kenjük ki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Nyomtasd ki a bejegyzést!

Kapcsolodó bejegyzések