Hozzávalók:
- 80dkg csirkemell,
- 1db vöröshagyma,
- 20 dkg friss gomba,
- 1db kaliforniai paprika,
- 1db cukkini,
- 1db lilahagyma,
- 2 újhagyma
- 3db fehérrépa,
- 3db sárgarépa,
- 2 ek. szójaszósz,
- kurkuma,
- koriander,
- fokhagymapor,
- gyömbér,
- cayenne bors,
- chilly
A vöröshagymán a csíkokra vágott csirkét megpirítjuk, közben megsózzuk. Ezalatt a zöldségeket és a gombát is vékony csíkokra szeleteljük. Ha a csirke elkészült akkor kivesszük a wokból, és beletesszük a két féle hagymát, amiket üvegesre párolunk. Hozzátesszük a kaliforniai paprikát, a fehér és a sárgarépát, és ha kicsit megpuhultak akkor a gombát és a cukkínit. Ha minden zöldség megpárolódott akkor visszatesszük a húst is, és meglocsoljuk szójaszósszal, fűszerezzük a fent felsoroltakkal, vagy ha úgy könnyebb vásárolhatunk kínai fűszerkeveréket is. Rizzsel, vagy üvegtésztával (rizstésztával) fogyaszthatjuk.
Törölted a hozzászólást, vagy nekem nem sikerült elküldeni?
VálaszTörlés