Vasárnap volt , hétvége... de a hőség riasztott. Így reggel fél 8-kor kikloffoltam a pulykamell szeleteket és bepácoltam had érlelődjön ebédig a sok fűszerrel.
Só, bors, paprika, mexikói keverék, chili, chili, chili...olaj és egy kis méz.
Tálaláskor ropogós sülthagyma és krumpli a koronája. A hagymakarikákat lisztben kell megforgatni és forrró olajba dobni. Nagyon kell rá figyelni mert gyorsan sül ...ég...
A krumplit hasábokra szeltem és helytakarékos módon a húsok mellé dobtam.
Izzasztó volt de megérte!
Hozzávalók:
- 70 dkg pulykamell
- só, bors, paprika
- őrölt chili!
- deci olaj
- izlés szerint méz
Köret:
- 3 nagy fej hagyma
- liszt, amennyit felvesz
- 30-40 dkg krumpli
chili, chili, chili... zene füleimnek! :)
VálaszTörlés