Hozzávalók:
- 1 nagy szelet hal (igazából bármilyen lehet)
- 1 kis fej hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 csokor petrezselyem
- 1 tojás
- 1 csapott ek teljes kiőrlésű liszt
- kakukkfű
- só, bors
A halat nagyon apró darabokra vágjuk vagy ha tudjuk, villával szétnyomkodjuk. A hagymát, fokhagymát és a petrezselymet kis darabokra szeleteljük és összekeverjük a hallal. Hozzáütjük a tojást, hozzáadjuk a lisztet, sózzuk, borsozzuk, kakukkfűvel ízesítjük. Az egészet összegyúrjuk és pogácsákat formázva kis olajon kisütjük.
Szuper ötlet! Én tzatzikivel enném és pizzakenyérrel :)
VálaszTörlésSzuper,én is gyakran készítek. Vicces hogy nem gondoltam még rá, hogy odahaza halfasírt a neve, itt csak fishcake, halpogácsa..:)
VálaszTörlés