Csíkokra vágjuk a csirkemellet, tetszés szerint befűszerezzük. (én most gyros fűszerkeveréket használtam) Kevés olivaolajon alaposan átsütjük. Másik serpenyőben megpírítjuk a magokat ( tökmag, napraforgómag, mandula) és hozzáadjuk a húshoz. (ebédre salátával és pitával ettük)
Egy mély tálba tesszük a magvakkal sült húst, adunk hozzá egy kanál teavajat, 3-4 kanál margarint, egy evőkanál olivaoljat, kis petrezselymet és darált színes borsot, ha szükséges még sót. Az egészet kenhető állagúra összeturmixoljuk.
Hozzávalók:
- csirkemell
- fűszerek (gyros fűszerkeverék)
- magvak (napraforgó, tökmag, mandula)
- margarin
- teavaj
- darált színes bors, só
- olivaolaj
- petrezselyem
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése