2011. november 19., szombat

Mennyei ételek és italok - Café Shambala

A kezdetek

Anikó kolléganőnk volt egészen 2 évvel ezelőttig. Már akkoriban sok mindennel foglalkozott, - ami lássuk be manapság nem hátrány – közgazdászként a marketinges projektvezetői állás mellett, férjével egy teaházat működtetek a Villányi úton. Aztán hirtelen a lábakból a kelleténél eggyel több lett. Otthagyta a marketing szakmát, hogy azt csinálja, amit mindig is szeretett volna. Élete párjával – akivel szintén a teaház kapcsán ismerkedtek meg – nagy elhatározásra jutottak. Tele tervekkel, ötletekkel, teaházuk megújításába kezdtek. Új névvel, új hangulattal, új és bővebb választékkal, Buda egyik legszebb zöldövezetében, a Feneketlen-tó közelében 2011. március 5-én megnyitott a CAFÉ SHAMBALA.

 


Teaház, kávézó és csokizó

A Café Shambala teaház, kávézó és csokizó egyben, ahol a könnyű ételek mellett, saját gyártású kézműves bonbonok csábítanak. Egyedülálló módon egyszerre képviseli a minőségi tea-, kávé- és csokoládékultúrát Magyarországon. Friss alapanyagokból készült könnyű ebéd vagy vacsora, egy meghitt teázás, kávézás, amit a helyben készült kézműves bonbonokkal koronázhatunk meg, ez mind-mind a Café Shambalában.
A mintegy 90 féle szálas teát, a szemes kávékat, a klasszikus vagy a fűszeres ízesítésű bonbonokat és az elfogyasztásukhoz szükséges kellékeket helyben vagy a Shambala Shop webáruházban is megtalálod.




Shambala

Honnan a név? – ezt a kérdést szinte mindenki felteszi. A Shambala egy misztikus helyet jelöl, amely ég és föld között lebegve a legmagasabb spiritualitást és tökéletességet jeleníti meg a tibeti és indiai legendák szerint. Nem is lehetne tökéletesebb választás, hiszen tudvalévő, hogy Anikó mindig is érdeklődéssel fordult a spirituális világ felé. A Café Shambalat is pont ilyennek teremtette meg. A hely kialakítása, hangulata mind-mind a „Shambala-t” idézi, barátságos és nyugalmat áraszt. A helyiség közepén álló, valódi aranyhalas tó igazi különlegesség, csendes csobogása azonnal elvarázsolja az ide látogatókat.
A küldetéséhez híven mennyei ételeket és italokat kínáló Café Shambalát az ízek és illatok mellett a figyelmes kiszolgálás teszik az igazi földi paradicsommá.




Fogyassz 10% kedvezménnyel a Café Shambala-ban!


Szeretnénk, ha Ti is részesei lennétek a Shambala élménynek. A velünk játszók között így most 5 db 10%-os kedvezményre jogosító kupont sorsolunk ki a Café Shambala-ba, amit a helyszínen bármire beváltható. (a kínálatról itt bővebben tájékozódhatsz)

Mit kell tenned?
1.      Like-olj minket a facebook-on!
2.      Kövesd az eseményeket a facebook oldalunkon, mert 2011. november 21-én (hétfőn) reggel feltettünk egy kérdést, melyre a választ a fenti cikkben találod. A megfejtéseket 2011. november 24-ig várjuk a gtearoom@gmail.com címre. Sorsolás 2011. november 25-én, melynek eredményéről itt a blogon és a facebook-on is tájékozódhatsz.

Számítunk rátok a jövő héten is, mert a Café Shambala jóvoltából bevezetünk Titeket a bonbon készítés rejtelmeibe!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Nyomtasd ki a bejegyzést!

Kapcsolodó bejegyzések