2012. február 13., hétfő

Valentin napi ötletek S.O.S.!

Bár megoszlanak a vélemények a Valentin nap fontosságáról, mégis évről évre egyre nagyobb szerepet kap. Mi a lányokkal inkább azokat a napokat tartjuk ünnepnek, amikhez a múltban már kapcsolódtak események, mint például az első csók, meg az a nap amikor eldöntöttük a fiúval, hogy na akkor járunk. Persze vannak még ennél fontosabb események is, mint pl. az eljegyzés, vagy a házassági évforduló, de az a dátum azért más, amiről csak ti ketten tudtok.
A Valentin nap a szerelmesek hivatalos napja, és ez olyan erőltetettnek hangzik. De ha van egy olyan nap amikor kedveskedhetünk szeretteinknek, miért ne tennénk valami aprósággal ennek boldogan eleget. Jöjjön akkor néhány ötletadó, amit még ma/holnap gyorsan meg lehet valósítani...

Süti üzenettel
Egy gyors muffint bármikor össze lehet rakni, és ha valami szívhez szólót is írunk a tetejére, akkor tuti a siker!













A mi ajándékunk
Egy kis terítés ötlet, egy poháralátét, és egy szalvétagyűrű a mi meglepetésünk neked! Ide kattintva letöltheted őket! :)

Villám ötletek a lakásba
Az étkezőbe, vagy az előszobába is csempészhetsz egy kis hangulatot... Lássuk csak, van otthon színes papír, vörös rúzs, néhány csipesz?





Kedvenc lista
Készítsd el kedvenc romantikus zenealbumodat, írd ki lemezre, és add át ajándékba! Vagy válogass a legjobb romantikus vígjátékok közül. Egy kis segítség: az IMDb 100-as listája. A mi kedvenceink az egyik legjobb rendezőtől Nancy Meyers-től: 1.Holiday, 2.Egyszerűen bonyolult, 3.Minden végzet nehéz című filmek.





Jó készülődést mindenkinek! :)

2 megjegyzés:

Nyomtasd ki a bejegyzést!

Kapcsolodó bejegyzések