Egy jó ideje az alma mellett a nyers répa rágcsálása jelent vitaminforrást az egyébként nehéz, csípős vagy édes ételek sokaságában.Mit lehetne még kezdeni vele? Reszeljétek le, adjatok hozzá tojást, friss petrezselymet, sót borsot. Sok szezámagot és zsemlámorzsát annyit, hogy formázható legyen. Kevés olajban ropogosra sütjük.
Jól passzol hozzá egy kis fokhagymás, liszbeforgatott sült halszelet és citromolajos (oliva) fűszeres joghurtszósz.
Hozzávalók:
- kb 60 dkg répa
- 3 tojás
- petrezselyem
- szezámmag
- só, bors.
- zsemlemorzsa
joghurtos szósz:
- 2.5 dl joghurt
- 1 ek. citromos olivaolaj
- só, bors, petrezselyem
- kiskanál mustár
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése