2013. december 10., kedd

Maminti art - mézeskalács díszítés és játék




A Fejér-Székely Annával, a Maminti art ötletgazdájával még húsvét előtt ismerkedtünk meg. Anna megkeresett minket, és felajánlotta, hogy saját, TeaRoom-ra szabott sablont készít nekünk. Ekkor néztünk kicsit jobban körbe Nála és csak ámuldoztunk, milyen csodás dolgokat készít! Végül nekünk is lett egy saját TeaRoom logós sablonunk, és még néhány csodás minta, melyeket akkor két recepttel be is mutattunk Nektek:
Csokoládés banános pite
Citromos avokádótorta

Anna sablonjaival még a legügyetlenebbek is csodás sütemény költeményeket készíthetnek. Legegyszerűbb verzió szerint csupán porcukorral, kakaóval vagy fahéjjal is el tudjuk készíteni a mintát. Anna azonban kikísérletezte, hogy hogyan lehet a legjobb állagú cukormázat elkészíteni ahhoz, hogy szuper mézeskalácsokkal lepjük meg a családot, barátokat. Karácsonyi kiadványában be is mutat néhány díszítési technikát:
http://issuu.com/mamintiart/docs/karacsonzi



December 10-i Adventi ablakunk nem is rejthetne mást, mint két szépséges Maminti art mézeskalács díszítő sablont. Ha szeretnétek egyszerűen szuper karácsonyi mézeskalácsokat készíteni - amik akár kitűnő ajándékok is lehetnek - akkor játszatok velünk ismét a facebookon!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Nyomtasd ki a bejegyzést!

Kapcsolodó bejegyzések