2013. december 6., péntek

Cake Shop interjú és játék!


A konyhában bármelyik nő kiélheti kretivítását, kísérletezhet ízekkel, színekkel, formákkal. Művészet a hétköznapokban, amit készíteni és enni egyaránt boldogság. Mi történik ha ez a szenvedély túlnő a családi tűzhelyen? Hogy lesz közgazdászból cukrász? 
Sallay Fanni a Cake Shop alapítója és vezetője, Franciaországig ment a mesterség alapjaiért és Budapesten nyitott interaktív cukrászdát.

1. Formabontó cukrászdát nyitottál, miben vagytok újak, mások?
Teljesen új itthon úgy gondolom az a stílus, amit képviselünk. A hazai cukrászat a monarchiai tipusú, ami merőben eltérő a francia típustól. Mi ez utóbbit képviseljük a beltartalom területén, míg a külső már az amerikai designt hozza picit vissza. Ez egy olyan mix, ami nem létezett, de szerintünk bombajó párosítás. És ami a legfontosabb, nem szeretnénk semmihez sem hasonlítani, ez a süti nem akar valamit leutánozni vagy bárminek is megfelelni. Úgy jó, ahogy van, egyszerűen, szimplán :)

2. Az Adventi időszakban milyen finomságokkal várjátok a hozzátok betérőket?
Eluralkodott rajtunk a karácsonyi hangulat, és iszonyúan élvezzük. Minden vágyunkat megvalósítjuk, amit eddig szerettünk volna, most minden buzog a pultban. Télapósipkás meringue, illatos kekszek, nyomdázott sablé, havas torta, karácsony ízű pite, marcipános pillecukor, forró karamellás tej,hóember alakú brownie golyó, mézeskalácsházikó, mese macaron…. és még rengeteg rengeteg minden. Imádom!

3., A hétköznapokban otthon van-e időd, kedved sütkérezni? Milyen édességgel készülsz a családnak az ünnepekre? 
Ó hogyne :) ez nálam már kinőhetetlen végleges szenvedély. A gyerekekkel rengeteget sütünk, most például egy olyan mézeskalács házon dolgozunk, ahol a saját házunk és életünk jelenik meg. Vonat is készül hozzá, bár igazi vonatunk nincs, úgyhogy ez egy kis csalás :)

Ha szertnétek többet megtudni és kóstolni, látogassatok el Fanni belvárosi üzletébe és teszteljétek személyesen!
Aki pedig játszani szeretne a felajánlott macaronokért és kekszekért, az jöjjön a Facebook oldalunkra!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Nyomtasd ki a bejegyzést!

Kapcsolodó bejegyzések