2013. december 20., péntek

A Kisvilla kézműves finomságai és játék!

Nyár közepén írtunk először a Kisvilláról, ami a Pesttől pár kilométerre lévő Biatorbágyon található.

 „A kisvilla több, mint egy presszó hangulatos kerthelyiséggel. Több, mint egy kézműves-művészbolt a helyi és környékbeli alkotók munkáival. Inkább közösség, ahol kellemes órákat tudunk eltölteni a kulturális rendezvényeken, a kézműves foglalkozásokon, ahol inspirálódhatunk, feltöltődhetünk.”

Fél éve nyitotta meg kapuit, és azóta rengeteg programmal várja vendégeit. Rendszeresek a borkóstolók, a villabörzék, a filmvetítések és többek közt az olyan gasztro workshoppok is mint a tortadekorálás vagy a szaloncukor készítés. De különböző rendezvényeknek is helyet adnak, legyen az egy szülinap vagy egy ballagási ebéd.



Természetesen megtalálhatóak a kézműves gasztrotermékek is, a házi szörpök, teák, lekvárok, mézek, csokoládék. Aki szeretné megkóstolni ezeket a természetes és különleges termékeket, az jól figyeljen, mert most egy csipkebogyó csomagot nyerhet egyenesen a Kisvilla polcairól válogatva.

Hogy miért pont csipkebogyó? Mert fantasztikusan egészséges, a tél egyik gyöngyszeme, mely rengeteg C-vitamint tartalmaz és fokozza a szervezet védekezőképességét, ellenállását a fertőzésekkel, betegségekkel szemben. A szerencsés egy teát, egy szörpöt, és egy lekvárt tudhat magáénak ebből a csodálatos alapanyagból.

Figyeljétek FB oldalunkat, ahol felteszünk egy kérdést, majd a helyes választ adók közül sorsolunk!
Még négy nap van karácsonyig, de naptárunk nem áll meg, és még mindig várnak rátok újabb meglepetések! :)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Nyomtasd ki a bejegyzést!

Kapcsolodó bejegyzések