2012. szeptember 7., péntek

BeCake' egyedi tortatartók

Amikor egy gondolat valósággá válik, háromdimenziós alakot ölt, kézzel foghatóvá válik az mindig csodálatos. Mikor ez a blog fejben megszületett, méghozzá háromban, rögtön látni, csinálni akartuk. Ennek már két éve és a lelkesedésünk töretlen, tele vagyunk ötletekkel, gondolatokkal amiből most egy nagyszerű dolog született és bárki számára kézzelfogható.
Kreatív emberekből szerencsére van bőven, nálunk még családon belül is. Egyikünk apukája a fának mestere és rengeteg szép dolgot esztergált már az asztalfióknak, barátoknak, ismerősöknek. Grafikusért sem kellett messzire menni. Így együtt, összefogva jött létre a BeCake' egyedi kézzel készített fa tortatartók. Minden egyes darab, hozzáértő kéz munkája az elejétől a végéig. Fenyőből esztergált, divatos színekben pompázó, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Családi eseményeken méltó helyet kaphatnak a sütemények, szülinapos torták sőt ajándéknak is kedves darab.
Elsőként itt a Tearoomon mutatkozik be és rendelni is rajtunk keresztül lehet, ami külön jó, mert minden megrendelt tortatartóhoz 3 db fűszermatricát adunk ajándékba.

Kétféle méretben 22 cm és 26 cm átmérővel 15 cm es magassággal kapható.
Színek választhatóak a képen látható kategóriákból.
Provance: rózsaszín, zöld, kék (pasztell színben)
Elegáns: fehér, szürke, fekete
Trendi: lila, piros, türkiz
Árak: a kicsi 4800 Ft, a nagy 5600 Ft (+postaköltség, áfamentes)
www.becake.hu
www.facebook.com/becakeworkshop

Rendelés és információ:
info@becake.hu





4 megjegyzés:

  1. Lányok, ez nagyon szuper! Gratulálok az ötlethez és a megvalósításhoz! Biztos nagy sikere lesz :)

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok, szuper, mindenhol ilyet kerestem eddig:) Már megmutattam otthon, hogy mit szeretnék ajándékba, úgyhogy biztos jönni fog:)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépek! Én biztos fogok jelentkezni. :)

    VálaszTörlés

Nyomtasd ki a bejegyzést!

Kapcsolodó bejegyzések