2011. október 21., péntek

A tíz legjobb Gasztrobloggerrel forgatunk! - Fűszeres Eszter (1. rész)

Nincs annál jobb dolog, mint, hogy a munkahelyünkön (greenroom) is legálisan foglalkozhatunk a hobbinkkal. Ehhez most tökéletes időszak vette kezdetét. A SPAR-ral dolgozunk együtt egy nagyszabású gasztroprojekten, melynek keretében elindult a SPAR Chef, egy izgalmas receptversenyt és egyben a legmenőbb gasztrobloggereket felsorakoztató oldal. Az egészen 20 hétig tartó időszak során, 10 gasztrobloggerrel találkozhatunk, ami nem csak nekünk, hanem reméljük Nektek is izgalmasnak ígérkezik.

Az első Fűszeres Eszti volt, akivel 2 héttel ezelőtt forgattuk le, amint elkészítette az első receptet. Érdekes volt látni egy sztárbloggert akció közben és érdekes végigkövetni, hogyan gondolkodik, amikor egy étel elkészítéséhez hozzálát. Nem volt könnyű dolga, mert a SPAR-tól kapott 5 hozzávalóból kellett valamit főznie, így izgalmas volt, vajon mit hoz ki belőle. Vajbab, camambert sajt, bor, vaj, kukoricás kenyér... hát... Nektek mi jutna először eszetekbe? Eszti egy vajbab krémlevest készített, ami isteni lett! A forgatás után az éhes stáb rávetette magát és pillanatok alatt elfogyott. Érdemes kipróbálni, ebben a barátságtalan időben, nagyon jól fog esni! Ha érdekel, hogyan tüsténkedik Eszter a konyhában, nézzétek meg a videoreceptet!


Hozzávalók:
  • 10 dkg vaj
  • 450 dkg fagyasztott vajbab
  • 20 dkg Tihany camembert 
  • 2 dl száraz fehérbor
  • pár szelet kukorica kenyér

Eszti egyébként nem csak, hogy megfőzte ezt a receptet, ezzel együtt 2 hétre a SPAR chef háziasszonya is lett. Egy versenyre hív Titeket, melyben Nektek is abból az 5 hozzávalóból kell főzni, amit Ő használt. Fontos azonban, hogy Ti bármi mással kiegészíthetitek a recepteteket. Már most szuper alkotások születtek, teljesen le vagyunk nyűgözve, mintha egy csapat mesterszakács tevékenykedne a háttérben :) Eszti október 26-ig szeretettel várja a kreatív alkotásokat, melyekből az első három nyertest meg is fogja jelölni. A recepteket a SPAR Chef weboldalán tudjátok feltölteni. A nyeremények szuper WMF edények és SPAR ajándékcsomagok, amiért garantáltan megérni játszani!
Már csak egy dolgot sajnálunk: hogy mi nem vehetünk részt a játékban :(

6 megjegyzés:

  1. Bocs, de nekem nem ez a tapasztalatom! Úgyhogy én nem csinálok hülyét magamból mégegyszer...

    VálaszTörlés
  2. Milyen? Hm. Beküldtem a recit, erre azt mondta error. Oké. Írtam egy mailt, hogy ez van, nem tudom átment-e? (Mert ugye sok hülyeséget láttam én már rendszerenként, gondoltam esetleg mégis, és akkor nem állok neki megint az egész feltöltésnek-pláne ha megint error lenne belőle.) Pluszban megkérdeztem, miért van a saját nevem a felhasználó név helyett a beköszönő oldalon. Ez volt tegnap előtt 13.29-kor. Azóta is válaszolnak! Tegnap este írtam egy mailt újra, és megköszöntem nekik a választ. Bocs, de ha egy cég ennyire alap dolgokban megbízhatatlan és link, akkor ezek után mit várjak?! És mindezt tették ugye a "versenyforduló lezárása" előtt, mivel az ma van. Annyi válasz sem, hogy mukk, vagy hasonló...az oldalon meg nyomják a szöveget, küldjünk csak mailt, mert az fontos nekik! Bocs, de ezek után azt az energiát és pénzt (mivel a hozzávalók nem teremnek a stelázsin)inkább a saját blogomra fordítom, annak talán nagyobb értelme van!

    VálaszTörlés
  3. Bocsi, hogy még egyszer itt, de a sors fintora! Mikor beküldtem a megjegyzést, a szóellenőrzésnél azt a szót kaptam: fackings...hát ugye 1 betű...de tényleg ez van.:)))

    VálaszTörlés
  4. A nyeremenyjatek@spar.hu-ra írtál? Utánakérdezünk!
    A regisztrációdat ellenőriztük és az rendben van, viszont a recepted valóban nem érkezett meg. A rendszerben ezen a napon volt pár fejlesztés, ami szerepet játszhatott ebben. Ezért elnézést kérünk, sajnos ez mindig benne van a pakliban, még a legszuperbiztosabb rendszerek esetében is. Mentségünkre szolgáljon, hogy már rengetegen töltöttek fel receptet és jobbnál jobbak születtek, így reméljük, hogy idővel Te is meggondolod majd magad, hiszen egy gasztrobloggernek ez pont testhezálló feladat :)
    Köszi az észrevételt, tényleg mindig szívesen vesszük a kritikát is, mert így tudjuk, hogy a jövőben mi az, amire még jobban oda kell figyelünk.
    Mégegyszer bocsi...

    VálaszTörlés
  5. Köszi, hogy utánanéztél! Természetesen arra a címre írtam...kettőt is.Nem az a baj, hogy nyűg volt a rendszerrel, szokott máshol is. Hanem, hogy ennyire le...! Igen láttam a recepteket, azt hiszem kb. 2-3 ami eléri a szintet, a többit nem értékelném. A jó gasztrobbloggernek igen, a feladat testhezálló, a minőség, illetve hiánya az nem. Ez nem a Te hibád, sajnos ez egy ilyen ország. Amúgy utólag jobban belegondolva ne hari, de pl. ami most is alapanyag volt, egyszerűen ilyen termékeket sosem használnék fel a blogomon vagy a privát életben (gondolok a sajt és a kenyér minőségére pl.), és nem azért mert olyan jó...Szóval, majd ha lesz valahol egy valóban profi pályázat, ott leszek, itt nem! És még egyszer köszi, hogy legalább Te odafigyeltél.

    VálaszTörlés

Nyomtasd ki a bejegyzést!

Kapcsolodó bejegyzések