Aki követi a
blogot biztosan tudja, hogy szeretünk természetes, tartósítószermentes alapanyagokból
főzni. Pár hónappal ezelőtt egy ismeretségen keresztül akadunk rá egy
termékcsaládra, amely minden szempontból megfelel ezeknek a „követelményeknek”.
Mindenféle magból készítenek krémeket, olajakat, gyümölcsökből pedig ecetet.
A hagyományos
családi manufaktúra egy kis vajdasági üzemben állítja elő termékeit. Azokban
pedig tényleg az van, amit a csomagoláson a termék megnevezésen látunk.
Tökmagkrém – amit helyben termesztenek, mézes diókrém, mogyorókrém, mákolaj,
lenmagolaj vagy éppen a málnaecet és még sorolhatnánk - nem csak, hogy
különlegesek, de isteni finomak és tökéletes alapjai lehetnek egy egészséges és
különleges fogásnak.
Mivel nem
mindennapi kencékről, olajokról és ecetekről van szó a gyártó – jah igen, még
nem is említettük – a Donum Terrae, saját kis receptes füzettel is kedveskedik
a vásárlóknak. Ettől kezdve aztán mindenki kedvére kísérletezhet.
Pár hónapja mi
is kipróbáltuk a Donum Terrae termékeket. A dióolajból és szezámkrémből egy finom pizzát, a
mandulakrémből pedig egy csodás tortát készítettünk. A torta utóbb végül
bekerült a receptes füzetbe is, így ott is találkozhattok vele.
Játszatok velünk a Facebook-on és nyerjetek Donum Terrae krémeket díszcsomagolásban!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése