2013. december 4., szerda

Nyerj Donum Terrae termékeket!


Aki követi a blogot biztosan tudja, hogy szeretünk természetes, tartósítószermentes alapanyagokból főzni. Pár hónappal ezelőtt egy ismeretségen keresztül akadunk rá egy termékcsaládra, amely minden szempontból megfelel ezeknek a „követelményeknek”. Mindenféle magból készítenek krémeket, olajakat, gyümölcsökből pedig ecetet.

A hagyományos családi manufaktúra egy kis vajdasági üzemben állítja elő termékeit. Azokban pedig tényleg az van, amit a csomagoláson a termék megnevezésen látunk. Tökmagkrém – amit helyben termesztenek, mézes diókrém, mogyorókrém, mákolaj, lenmagolaj vagy éppen a málnaecet és még sorolhatnánk - nem csak, hogy különlegesek, de isteni finomak és tökéletes alapjai lehetnek egy egészséges és különleges fogásnak.
Mivel nem mindennapi kencékről, olajokról és ecetekről van szó a gyártó – jah igen, még nem is említettük – a Donum Terrae, saját kis receptes füzettel is kedveskedik a vásárlóknak. Ettől kezdve aztán mindenki kedvére kísérletezhet.




Pár hónapja mi is kipróbáltuk a Donum Terrae termékeket. A dióolajból és szezámkrémből egy finom pizzát, a mandulakrémből pedig egy csodás tortát készítettünk. A torta utóbb végül bekerült a receptes füzetbe is, így ott is találkozhattok vele.

Játszatok velünk a Facebook-on és nyerjetek Donum Terrae krémeket díszcsomagolásban!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Nyomtasd ki a bejegyzést!

Kapcsolodó bejegyzések