2013. december 22., vasárnap

Nyerd meg a Biobolt e-tar egészséges maglisztjeit!

Az Adventi naptárunkban számos olyan termékkel találkozhattatok már, melyekhez valamilyen módon már közünk volt az elmúlt kb. 2 év során. Szívesen mutatjuk be Nektek ismét ezeket, idézzük fel az akkori recepteket és persze ajándékozunk meg Titeket egy-egy játékkal, mely után valaki biztosan részesülhet is belőlük. Egyfajta visszatekintés ez, ahogyan azt év végén szokás, és persze nagy köszönet is azért, hogy velünk vagytok, követtek minket.

A Biobolt e-tar.hu volt talán az első, aki annak idején megkeresett minket, hogy bemutassa termékeit. Kaptunk is párat kipróbálásra. A kedvencünk a Xukor Zéró volt, mely könnyen beilleszthető egy inzulinrezisztens vagy cukorbeteg étrendbe, de azoknak is kiváló, akik csak fogyni szeretnének. Csupán 1% szénhidrátot tartalmaz és 20 kcal van 100g Xukor-ban.
A Xukor-ral készült, light csokitorta receptünkért kattints ide!



Ezen kívül kipróbáltuk a mandulalisztet, a tökmaglisztet, a kókuszlisztet és sok más terméküket is. Állíthatjuk, hogy mind szuper velük sütni-főzni. Gyakorlatilag bátran használhatóak a sima liszt helyett is, azzal a különbséggel, hogy az állagától függően a mennyiség nem mindig egyezik meg a sima lisztből szükséges mennyiséggel.

A Biobolt e-tar.hu most egy szuper egészséges Nature Cookta termékeket tartalmazó ajándékcsomagot ajánlott fel annak a szerencsésnek, aki részt vesz facebook nyereményjátékunkban és nyer.



Az ajándékcsomag tartalma:


A termékekről a névre kattintva többet is olvashattok.

Játszatok velünk a facebook-on és nyerjetek Nature Cookta ajándékcsomagot!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Nyomtasd ki a bejegyzést!

Kapcsolodó bejegyzések