2013. december 8., vasárnap

Nosztalgia - TeaRoom karácsonyi magazin és játék

1 évvel ezelőtt ilyenkor még nagy munkában voltunk. Lázas készülődés, éjszakában menő skpye beszélgetések, grafikai munka, szövegírás és korrektúrázás. Mindenhol kinyomtatott minta oldalak, skiccek, ütemterv és a magazin lapterve. Nagy munkával, de annál nagyobb örömmel és várakozással készült az első TeaRoom karácsonyi magazin.


Nagy volt az izgalom, amikor december 9-én végre meg tudtuk osztani Veletek a végeredményt. Feszülten figyeltünk minden egyes kommentet, likeot a facebookon és a poszt alatt. A nagy kő pedig csak akkor esett le a szívünkről, mikor láttuk, szeretitek! Elmondhatatlanul hálásak vagyunk azért a sok bíztató és dicsérő szóért, amit kaptunk Tőletek! És nem csak akkor, hanem az után egész éveben és most, hogy újra közeleg a karácsony ismét. Keresitek, várjátok az új magazint...

Azok kedvvért, akik tavaly nem látták, itt most megnézhetik a magazint:

A TeaRoom 2012-es karácsonyi magazinja




Letölthető karácsonyi ajándékaink
Kattints a képre, és töltsd le címkéinket!
Kattints a képre, és töltsd le csomagolópapírjainkat!

Nagyon nagy dilemmát okozott nekünk ez a nagy várakozás. Semmit sem szerettünk volna jobban, mint újra megajándékozni Titeket egy magazinnal. Ez lehetne a megkoronázása az évnek, a köszönet azért, hogy egész évben Velünk tartottatok - gondoltuk.
Életünk azonban idén máshogy alakult, de hozzá kell tegyük semmiképpen sem rosszabbul. Sok tépelődés után, végül úgy döntöttünk, idén nem lesz magazin. Azonban azért, hogy ne maradjatok a TeaRoom-tól megszokott ötletek nélkül, kitaláltuk az élő Adventi naptárunkat, ezzel is egy kicsit kárpótolva Titeket. Reméljük a 24 féle meglepetéssel egy egész magazinra valót tudtok majd összegyűjteni.
Egyet pedig meg tudunk ígérni: lesz még magazin, így jövőre is várunk Titeket szeretettel!

Ha szeretnétek egyet kinyomtatott formában is a karácsonyfa alá, figyeljetek, mert Adventi naptárunk mai ablaka mögött egy TeaRoom magazin lapul. Gyertek a facebook-ra, válaszoljatok kérdésünkre és nyerjetek! :-)






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Nyomtasd ki a bejegyzést!

Kapcsolodó bejegyzések