2013. december 24., kedd

Boldog karácsonyt!

Eljött ez a nap is, amit mindannyian annyira vártunk. Kinyílt végre Adventi naptárunk 24. ablaka is. Reméljük, hogy a sok kis aprósággal hozzá tudtunk járulni ahhoz, hogy egy kicsit szebb és több legyen nálatok idén a karácsony. Mi nagyon élveztük a közös játékokat, a sok letölthető ajándék készítését, és persze az ünnepi sütés-főzést. Ezúton köszönjük minden ajándékozónak a felajánlott csomagokat, amivel megörvendeztettek sok TeaRoom olvasót!

A főajándék viszont még hátra van. Szeretnénk nektek bemutatni a Karman Jewelry-t:


"A Karman Jewelry az egyik legdinamikusabban fejlődő márka a magyar divatvilágban. A 2012-es indulás után, az idei évre már népes rajongótáborral dicsekedhet - az izgalmas, merész, extrém formák, az igényes alapanyagok és a minőségi kidolgozás nem csak a vásárlók, de a stylistok, fotósok, divatszerkesztők, modellek és sztárok egyik kedvencévé tették. Az ékszereket tervező Kármán Orsi kizárólag kisszériás, egyedi darabokat készít, valamint egyéni, személyre szabott összeállításokat."


Nemrég már említést tettünk Orsiról, amikor is egyik kollekciójának bemutatójára izgalmas muffinokat készítettünk. Akkor kiderülhetett számotokra, hogy a neves ékszertervező egyikőnk nővére. Eszti és Orsi is tervezőgrafikusként végeztek és a design mindig is az életük része volt. A divat és a gasztronómia pedig először bármennyire is úgy tűnhet, de mégsem áll annyira messze egymástól. Mindkét hobby egyben tervezői munka is, mely első látásra vizuálisan gyönyörködtet, majd egyszer csak feltűnnek az anyagok és formák mögött rejlő változatos "ízek".

A mai játékunkkal egy gyönyörű egyedi tervezésű nyakláncot nyerhettek (a bejegyzés első képe), mely az ünnepek igazi ékessége lehet. Ezzel csodássá varázsolhatjátok a díszes karácsonyi asztal után végre magatokat is! :) Kövessétek játékleírásunkat a FB oldalunkon, a helyes megfejtést beküldők között sorsolunk!

Nemrég elkészült a Karman Jewelry téli kollekciója, mely a Pure Winter nevet kapta. A gondosan összeválogatott természetes anyagok, mint a féldrágakövek, a kő vagy a fa felhasználásával készült ékszerek a tél álomszerű hangulatát idézik: mintha mindegyik darab a tél egy-egy örökkévalóságba dermedt, éteri pillanatát ragadná meg...




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Nyomtasd ki a bejegyzést!

Kapcsolodó bejegyzések