2015. február 10., kedd

Álomkonyha - Farrow&Ball interjú és nyereményjáték





Nemrég megújúlt a hozzánk szorosan kötődő BeCake' márka. Egyik fontos lépés volt egy környezetbarát, magas minőségű festékre váltani. Ezt az igényességet a Farrow&Ball festékeiben találtuk meg. Szeretnénk ha megismernétek ezt a márkát és egy szerencsés olvasónk értékes ajándékcsomaggal lehet gazdgabb.

Szakos Andrea lakberendezőt kérdeztük.

Magyarországon Ti vagytok az egyetlen Farrow&Ball forgalmazó, miben más ez a márka mint a többi?


- Mindenben! Nincs a magyarországi piacon még csak hasonló sem. Vannak bio festékek, vannak  közepes kategóriájú termékek, de ebben a szegmensben csak a Farrow&Ball létezik. Teljesen más magasságokba emeli a festést magát. Ebben az esetben nem csupán egy egyszerű festékről beszélhetünk, hanem egy különleges falburkolási lehetőségről. Egészen páratlan megjelenése van a festéknek, bármilyen felületre festjük, bármelyik típust. A színek pedig páratlanok! Nem lehet kikeverni más alapanyagokból! Sokan próbálják, de szerencsére vissza is jönnek sokan, hogy nem sikerül és sok pénzt költöttek el mintafestékekre, mindhiába! A magyar falfestési kultúra teljesen más, nálunk a márkaismeret vagy márkahűség ezen a területen gyerekcipőben jár még. Szerencsére aki egyszer kipróbálja a festékünket, nem akar mással festeni! 




Egyre fontosabb a környezetünk, nyitottabbak lettünk a lakberendezési, gasztronómiai újításokra. Mit tapasztaltok, mennyire bátrak itthon az emberek ha konyhaátalakításról van szó? Mik a kedvelt színek?

- Nagyon sokfélék az emberek, de a konyhabútor színekben még eléggé monokróm a választás. Mivel a konyhabútor nem olcsó, félnek a színektől, inkább biztonságosabb megoldást választanak.
Szeretik  a törtfehéreket és a szürkéket, de vannak vállalkozó kedvűek, akik „bátor” zöld,- vagy kék színeket vásárolnak.




Ha valaki konyhabútort szeretne átfesteni milyen tanácsot adnátok, milyen támpontok alapján válasszon színt és festéket?


-Figyelembe kell venni a helyiség adottságait, a többi térrel való kapcsolatát, a meglévő vagy leendő burkolatokat. Figyelni kell a színtükröződésekre is! Nem szerencsés teljesen bezöldíteni a konyhát, mert az étel látványára nincs kellemes hatással, ha enyhén zöldesnek látjuk. ☺

Szép látványt lehet elérni, ha néhány elemet más színre festünk, mint a többit. Ezzel egy-egy funkciót is elkülöníthetünk, vagy megtörjük vele az egyhangúságot, kevésbé lesz konvencionális az összkép.











A képeken a fal és bútorszínek mind Farrow&Ball festékkel készültek.

Nektek mi az az 5 favorit színárnyalat ami, személyes kedvencetek a Farrow&Ball festékekből? 


Egy közös játékra hívunk Titeket!

Válaszoljatok a Facebook oldalunkon a nyereményjáték post alatt a két kérdésre és kisorsolunk:
- 1db fehér BeCake' tortatálat (Wimborne White No. 239) (7600 ft érték)
3 db, 100 ml-es Farrow&Ball mintafestéket és 1 kis ecsetet. (kb. 10.000 Ft érték). A szín kiválasztható!

A válaszokat február 15-ig várjuk!

1. Melyik a kedvenc színű BeCake tortatálad?

2. Milyen színű a Te álomkonyhád?



Facebook:
TeaRoomFarrow&BallBeCake







1 megjegyzés:

Nyomtasd ki a bejegyzést!

Kapcsolodó bejegyzések