Hozzávalók
3 db mélyhűtött pizzalap (magunk is készíthetünk)
olaj
3 db mélyhűtött pizzalap (magunk is készíthetünk)
olaj
Hozzávalók a vajkrémhez
1 közepes póréhagyma összevágva
5 dkg vaj
15 dkg natúr vajkrém
só
1 közepes póréhagyma összevágva
5 dkg vaj
15 dkg natúr vajkrém
só
őrölt fehérbors
őrölt kömény
petrezselyem apróra vágva
Hozzávalók a körözötthöz
20 dkg túró
5 dkg vaj
3 ek. tejföl
1 kiskanál paprika
1 kiskanál mustár
só
őrölt kömény20 dkg túró
5 dkg vaj
3 ek. tejföl
1 kiskanál paprika
1 kiskanál mustár
só
fél fej vöröshagyma aprítva
Díszítéshez
koktélparadicsom
lilahagyma
újhagyma
szárzeller
A pizzalapok mindkét oldalát olajjal kikent tepsin megpirítjuk. A krémeket összedolgozzuk. Az első pizzalapot megkenjük a körözött felével, a másodikat a vajkrémmel, és a harmadikat a körözött második felével. A tetejét kidíszítjük, majd kb. két órára hűtőbe tesszük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése